Calatoreste cu Andreea Marin spre Sandra Pralong

Posted on April 12, 2009 by Sandra Pralong

clip_image001

· http://synergetica. Blogspot.com/2009/04/articol-preluat-de-pe-blogul-dnei.html

Dat?: 12 aprilie 2009

Autor: Andree Marin Banica

Publicat de: Anca Mihalache

Titlul articolului: Calatoreste cu Andreea Marin spre Sandra Pralong

Articol preluat de pe blogul dnei Andreea Marin Banica

Enjoy:)

clip_image002[11]

Am intalnit-o cu mai bine de un an in urma la New York, cand ma aflam pentru prima data la sediul Natiunilor Unite. O cunosteam fara sa o fi intalnit fata in fata, pentru ca experienta sa anterioara in Romania era una care o aducea in prim plan in anumite momente. Am descoperit o femeie nu doar foarte energica, inteligenta si instruita in domeniul sau, dar si cu o cultura solida si un mod de a-si expune ideile care face comunicarea extrem de placuta.

Sandra Pralong este Consilier al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, in domeniul Asistentei Oficiale donata de statul roman catre tarile mai putin instarite. In 2008, Sandra a fost Ambasador al Bunavointei pentru Anul European al Dialogului Inter-Cultural.

In 2006, a fondat Fundatia SynergEtica unde tinerii fac proiecte precum “Misca-ti bunul-simt!”, “Noii Pasoptisti”, “Nesimtirea Ucide!”, Fair Play, Radio-ONG, etc. In 2001, a infiintat Synergy Communications, o agentie de strategie de comunicare pentru clienti precum Google, Erste Bank Group, Renault Automobiles, Berlitz, Delegatia Comisiei Europene, Banca Mondiala, etc. Dupa ce s-a intors in Romaniam, in 1990, pentru a infiinta Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa, pe care a condus-o pana in 1993, Sandra Pralong a fost Consiliera Presedintelui Romaniei pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni si Comunicare Internationala intre 1998-2000, iar intre 2002 si 2006 a fost responsabila pentru comunicarea regionala a Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) in cele 27 de tari fost-comuniste.

Si-a inceput cariera internationala la Newsweek, in New York, unde a fost Director de Promovare al revistei, are un Doctorat in stiinte Politice de la Paris, 2 Masterate din Statele Unite si o licenta in Elvetia.

Dupa intoarcerea ei in tara, a redevenit extrem de activa in societatea romaneasca, dar in acelasi timp pastreaza o nota de discretie care-i subliniaza eleganta. Am citit de curand un articol semnat de Sandra Pralong in Romania Libera, pe care vi-l recomand si il puteti citi la link-ulhttp://www.romanialibera.ro/a149303/de-ce-iubim-femeile-in-politica.html.

Va voi mai face astfel de recomandari, atunci cand voi avea placerea de a descoperi inca o femeie puternica, a carei opinie poate face diferenta in Romania de azi.

clip_image005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAUTAVIDEO


TEDxBucharest

ULTIMELE ARTICOLE

ARHIVA

RETELE SOCIALE