ARD vrea o campanie electorală în care limbajul şi atitudinea să nu mai fie cele ale vrajbei

Posted on November 18, 2012 by Sandra Pralong

 

http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/159259-ARD-vrea-o-campanie-electorala-in-care-limbajul-si-atitudinea-sa-nu-mai-fie-cele-ale-vrajbei.html

Duminica, 18 Noiembrie 2012

Alianta Romania Dreapta doreste un alt fel de campanie electorala si un alt fel de politica in viitor, in care limbajul si atitudinea sa nu mai fie una a vrajbei, au declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, candidatele Aliantei la parlamentare, Sandra Pralong Budis si Anca Boagiu.

“Am decis impreuna ca serbam astazi Ziua Bunavointei, care culmineaza cu o saptamana de sarbatoare a acestei zile care este pe 13 noiembrie”, a precizat Sandra Pralong, detaliind ca aceasta zi, diferita de Ziua Recunostintei serbata in SUA, a fost creata in Japonia in urma cu aproximativ 40 de ani intr-un campus studentesc in care domina violenta.

Potrivit lui Pralong, societatea romaneasca este ‘sfasiata’ si a venit momentul ca politicienii sa se gandeasca mai bine cum sa se comporte unii cu altii. ‘Si poate ca este un tribut al importantei comunicarii. Noi, partidul si alianta care avem inima drept simbol, am inceput sa ne gandim cum sa ne manifestam aceasta deschidere, amabilitate si aplecare catre celalalt si mai ales catre cetatean prin faptele si gesturile noastre. Fiecare dintre noi va face gesturi de bunavointa, acestea trebuie sa se petreaca tot anul, trebuie sa fie spontane. Ne-am pregatit de data asta ca sa dam startul unui alt fel de a face politica si de a face campania’, a precizat fosta consiliera prezidentiala.

La randul sau, democrat-liberala Anca Boagiu a apreciat ca Ziua Bunavointei este o zi importanta.
‘Este o Romanie in care am constatat cu totii ca limbajul pe care il folosim, atitudinea, sunt cele ale vrajbei, ale urii intre oameni. Cred ca azi e o zi in care cu totii trebui sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne deschida inimile, sa vedem care este calea dreapta pentru poporul roman, indiferent cine suntem si cu ce ne ocupam, in care bunavointa trebuie manifestata raportandu-ne la valori, si cred ca una dintre cele mai importante este credinta in Dumnezeu. Ma rog pentru cei care raspund de destinele acestei tari, fie ca sunt politicieni din ARD, fie ca sunt cei din USL, si am sa ma rog ca inima sa le fie deschisa, ca sa fie deschisa calea dreapta spre Romania’, a spus Anca Boagiu care a oferit icoane celor prezenti la sediul de campanie al ARD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAUTAVIDEO


TEDxBucharest

ULTIMELE ARTICOLE

ARHIVA

RETELE SOCIALE