Sandra Pralong la Joc Deschis pe TVR2

Posted on March 15, 2011 by Sandra Pralong

Joc Deschis- invitat Sandra Pralong

Data: 03 martie 2011

TVR2: Joc Deschis

Invitatul din 13 martie 2011, Sandra Pralong in prezent Consilier pe probleme de gen si societate civila. In 2006 a fondat Fundatia SynergEtica, dedicata eticii si civilitatii; intre 1998-2000 a fost consilier prezidential pe Relatia cu Romanii de Pretutindeni, iar intre 1990-1993 a infiintat si condus Fundata Soros pentru o Societate Deschisa in Romania. Inainte de a reveni in Romania in 1990, Sandra era Director la saptamanalul Newsweek la New York. Sandra are un Doctorat in Stiinte Politice de la Paris, un Master in Drept International si Diplomatie de la Boston, un Master in Filosofie Politica de la New York si un altul in Administrarea Afacerilor din Elvetia. In 2010, Sandra a publicat “De ce m-am intors in Romania” (Polirom), in care 39 de romani de succes prezinta motivele pentru care au ales sa traiasca in Romania.

Emisiunea Joc deschis, de pe TVR 2, se adreseaza publicului activ, dinamic, interesat sa se adapteze schimbarilor care ne afecteaza pe toti. Pentru a lua deciziile corecte atât pe plan personal, cât si în activitatea profesionala, cu totii avem nevoie de mentori, oameni din experienta carora avem de învatat.

Din acest motiv, în fiecare marai, Oana Popescu va aduce la Joc deschis astfel de mentori, personalitati cu o cariera bine stabilita, ce vor vorbi despre reusitele si esecurile lor. Acestia vor fi completati de interventia în fiecare editie a unui specialist în dezvoltarea personala despre cele mai bune cai de urmat în viata de familie si cea profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAUTAVIDEO


TEDxBucharest

ULTIMELE ARTICOLE

ARHIVA

RETELE SOCIALE