Expozitia “Aici-Acolo” a artistilor romani din tara si Diaspora (29 mai – 18 iunie)

Posted on May 30, 2017 by Sandra Pralong

Administratia Prezidentiala impreuna cu Muzeul National Cotroceni au organizat luni, 29 mai, ora 18.30, vernisajul expozitiei „Aici-Acolo. Artisti din Romania si Diaspora. Trasee subiective din anii ’80, atunci si acum“.

15 aici_acolo_29_mai_2

Expozitia reprezinta o propunere curatoriala de recuperare subiectiva a manifestarilor artistice care au avut loc in artele vizuale in perioada anilor ’80 si de activare a directiilor artistice manifestate pana in prezent. Selectia lucrarilor aduce in prim plan directii artistice dezvoltate individual sau in cadrul unui grup de artisti din Romania si Diaspora.

Sunt prezenti in expunere artisti din afara granitelor: Paris, Avon, Innsbruck, Geneva, Düsseldorf, Dortmund, Aachen, Portland etc.

La vernisajul expozitiei a participat si Presedintele Romaniai, domnul Klaus Iohannis.

original_expozitie_-_29_mai_2017_1

Tot luni, 29 mai a.c., cu prilejul vernisajului, a avut loc si conferinta cu tema “Conditia artistului in Romania si Diaspora”.

Alte doua conferinte vor avea loc pe 8 iunie (“Relatia artistului cu galeriile si piata de arta”) si 15 iunie (“Formarea artistului in tara si in strainatate”).

http://www.presidency.ro/ro/media/album-foto/participare-la-vernisajul-expozitiei-aici-acolo-artisti-din-romania-si-diaspora-trasee-subiective-din-anii-80-atunci-si-acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAUTAVIDEO


TEDxBucharest

ULTIMELE ARTICOLE

ARHIVA

RETELE SOCIALE