Ziua Romanilor de Pretutindeni (28 mai 2017)

Posted on May 28, 2017 by Sandra Pralong

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminica, 28 mai a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni.

Va prezentam in continuare textul mesajului:

„Ca in fiecare ultima duminica a lunii mai, astazi sarbatorim Ziua Romanilor de Pretutindeni, zi in care, oriunde ne-am afla, redescoperim bucuria de a face parte dintr-un popor care a oferit atat de multe intregii lumi.

Cu atatia romani aflati acum peste hotare, cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor.

Anul trecut s-au facut unele progrese in ceea ce priveste oferirea de servicii consulare online, simplificarea recunoasterii diplomelor, sustinerea intoarcerii in tara prin antreprenoriat, dar mai sunt multe de facut.

Indiferent de domeniul in care muncesc, imi doresc ca romanii de pretutindeni sa se sustina reciproc si sa participe la luarea deciziilor care le afecteaza viata.

La multi ani romani, de aici sau de acolo!”

Pentru a marca aceasta sarbatoare, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa luni, 29 mai a.c., ora 17:30, la Muzeul National Cotroceni, la vernisajul expozitiei „Aici – Acolo” (oportunitati de imagine pentru toti jurnalistii acreditati).

http://www.presidency.ro/ro/media/mesaje/mesajul-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-transmis-cu-prilejul-zilei-romanilor-de-pretutindeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAUTAVIDEO


TEDxBucharest

ULTIMELE ARTICOLE

ARHIVA

RETELE SOCIALE